Preparació per les Promocions internes de l'Ajuntament

CCOO informa de cursos de preparació promocions internes pel personal funcionari de l'Ajuntament de Barcelona.



Com ja sabeu el passat 2 de desembre en la reunió de la Mesa General es va signar el Pla de Recursos Humans i el calendari d'Oferta Pública, Promocions internes i processos de funcionarització.

En aquest sentit, des de la Secció Sindical de l'Ajuntament de Barcelona hem treballat amb FORMARTE,  un centre especialitzat en formació professional continua, dirigida a treballadors i treballadores en actiu, per impulsar una sèrie d'accions formatives amb l'objectiu de donar suport   tots els treballadors i treballadores que estiguin interessants en accedir a l'Ajuntament de Barcelona o bé vulguin presentar-se a una promoció interna.

En aquest enllaç trobareu  les accions formatives que s'han previst impulsar.
Si esteu interessats en participar en alguna de les accions previstes, us demanem que ompliu el formulari per rebre informació sobre el curs en el moment que estiguin planificats. Tota la formació a impartir dels cursos indicats es PRESENCIAL i es realitzarà a la seu de FORMARTE (C/Sant Pere Mes Alt 61-63 Baixos, 08003 Barcelona).

Aquesta preinscripció no obliga a inscriure's, solament serveix per mostrar l'interès a participar en l'acció formativa escollida i rebré informació i condicions econòmiques un cop estiguin planificades. Qui realitzi la preinscripció tindrà preferència d'accés a la formació.

Esperem que sigui del vostre interès.