El nostre 1%

CCOO vol el nostre 1% per a tots els treballadors/es





Després de l'última resolució del jutjat sobre l' 1% a favor de la nostra proposta de negociar el tema a la Mesa General,us comuniquem que des de RRHH de l'Ajuntament de Barcelona, divendres 13 ens van comunicar la seva postura, que bàsicament és la mateixa que ja sabíem. Volen pagar l'1% de 2007 i de 2008 sense caràcter retroactiu, sense  consolidar a la nostre  nòmina i sense incloure al personal laboral.

Des de CCOO i altres sindicats, els hi vàrem dir que no estem disposats/des a pactar el desacord i que lluitarem per aconseguir l'increment a la massa salarial, efectes retroactius i el pagament al personal laboral igual que al funcionari.

Per això i per tot el que portem des del 2010: amb el 5% que ens han tret del salari, 4 anys amb el salari congelat, ens han tret una paga i els laborals del Consorci des del 2013 una paga sencera. Creiem que hem de lluitar tots plegats pel compliment de la sentència de CCOO, amb diferents actes de tota mena.

Per aquest motiu el 27 de juny a les 10:00 hores us convoquem a una manifestació amb sortida des de la Plaça Urquinaona fins a la Plaça Sant Jaume, fent-la coincidir amb la sessió del plenari.

IMPORTANT: hi ha autorització per sortir dels centres a la manifestació que  està prevista  sigui de 10:00 a 13:00 hores. ( Cal anotar-ho al full d'incidències com a Assemblea autoritzada)

Comunicat junta personal i comité d'empresa de l'Ajuntament de Barcelona.
.