Coordinadora de centres docents 21 de desembre de 2016

CCOO us informa de la reunió amb el consorci d'educació de l'ajuntament de Barcelona sobre manteniment i la integració dels centres en una sola xarxa.

 

 

COORDINADORA DE CENTRES DEL 21 DE DESEMBRE DE 2016

El 20 de desembre hem fet reunió paritària de la mesa de seguiment, els temes tractats han estat:

Manteniment:

S'està fent un nou model, es volen fer revisions preventives per baixar la despesa en reparacions. Hi haurà el servei 5x2 que consisteix en un professional que va a cada centre per fer reparacions bàsiques.

Els sindicats demanen el pressupost i com es gasta i que el servei es faci amb personal municipal i no amb empreses externalitzades.

Integració de centres municipals:

En Miquel Garcia, cap de RRHH, comenta que no hi ha cap novetat, que el 2n punt del pla de treball del consorci pel 2017 parla de la integració dels centres municipals. Es vol fer una xarxa única de centres a la ciutat de Barcelona amb les mateixes condicions per a tots els treballadors.

El que estan fent, és un diagnòstic per veure quines són les possibilitats d’actuació, afirma que no es farà res sense el consens de tots els implicats. Al febrer el consorci tindrà un document elaborat.

Es té clar que es vol protegir als treballadors més febles, com ara els interins.

Els sindicats UGT i CCOO recorden que al gener s’ha de negociar l’annex del Consorci al conveni de l’Ajuntament. Miquel ens diu que quan l’Ajuntament els digui que s’obre la mesa de negociació així ho farà. I quedem que a gener parlarem de les borses d’interinatge que s’han d’obrir.