Calendari oferta pública i promoció interna 2016-2018

Des de CCOO us volem informar del calendari de la oferta pública i promoció interna del 2016-2018 de l'Ajuntament de Barcelona.



Després de molts mesos de treball hem aconseguit acordar amb l’Ajuntament de Barcelona, el calendari pels processos d’Oferta Pública i Promoció Interna pel que resta del 2016, el 2017 i el 2018, en el si de la Mesa General.



A banda d’això des de CCOO hem reclamat els següents punts:

Convocatòria de les Borses de Treball de subaltern i de fisioterapeuta de l’Institut Municipal de persones amb Discapacitat, que hem aconseguit que es calendaritzin.

Avançament del temari de la convocatòria de bomber/a al primer trimestre del 2017 i publicació de la mateixa a finals del segon trimestre.

Avançament de la convocatòria de l’Oferta Pública de Logopeda.

Que constin en acta les places d’Oferta Pública pendents i que no s’han calendaritzat: 7 placesde Tècnic/a Superior en Informació, 18 places d’Auxiliar Administratiu i 2 places de Tècnic/a Auxiliar Sociosanitari.

L’aplicació d’ofici de la indemnització al personal interí a 20 dies per any, amb un màxim de 12 mensualitats, de forma retroactiva i a partir d’ara, tal com ja us hem anat informant. L’Ajuntament respon que es tractarà en una Mesa General específica.

Que ens expliquin perquè no està contemplat cobrir les baixes del personal subaltern en el Pla de Recursos Humans 2015-2019.