REUNIÓ AMB EL CONSORCI

El 19 de juliol de 2016 CCOO hem assistit a la reunió amb el Consorci d'Educació de Barcelona.

 



Finalment hem tingut la reunió que la mesa sindical vam demanar per parlar dels temes que ens preocupen, han vingut per part del consorci:

Mercè Massa, gerent del consorci.
Emilia Andreu, gerent de l'IMEB i vocal de l'Ajuntament al Consorci.
Ricard Fernàndez en representació de la Ima. sra. regidora Laia Ortiz.
Carles Arias, director de recursos.
Miquel Garcia, cap de l'àrea de RRHH.

La gerent es disculpa dient que no era conscient que havíem demanat una reunió i que no havíem rebut resposta, ens mostra la intenció de mantenir el diàleg amb els/les representants dels treballadors/es. 

Ens confirma que tenen la voluntat de construir una xarxa única de centres públics a Barcelona tenint en compte les singularitats del municipi, encara no saben com fer-ho, estem en un punt de partida.


El director de recursos reconeix que cal revisar l'acord d'homologació de 1993, ja que estem en un nou entorn, quan es va signar l'acord, el consorci encara no existia. Accepta que han passat coses en l'aplicació d'aquest pacte que ningú no esperava que passessin, com l'aplicació de les retallades. El pacte d'homologació forma part del conveni de l'Ajuntament, com ara hem de negociar un nou conveni serà el moment de revisar-lo.

Ens emplaça a una reunió de mesa sindical al mes d'octubre en la que plantejarà un pla de treball i funcionament, un cop consensuat amb l'Ajuntament i la Generalitat.


Les representants de CCOO hem mostrat el nostre neguit pels diferents col·lectius de treballadors/es que formen part del consorci i com se'ls apliquen les normes de manera diferent. També hem traslladat la nostra preocupació davant un Consorci que sembla que no tingui poder de decisió. 


En Ricard Fernàndez ens diu que la regidora ens rebrà a finals d'any igual que està fent amb altres treballadors/es d'empreses municipals.