EESS 2015: VALORACIÓ DELS RESULTATS




VALORACIÓ DELS RESULTATS DE LES ELECCIONS SINDICALS 2015 A EDUCACIÓ










Un cop feta l’anàlisi més acurada de les votacions del passat dia 16 d’abril us adjuntem un seguit de reflexions i dades que ens han d’ajudar en la nostra acció sindical.

Participació: La participació malgrat haver-se incrementat en relació a les darreres eleccions sindicals en aprox. uns 4 punts, continua amb unes xifres baixes. Un resultat del 44,04 % de participació en l’àmbit educatiu ens ha de fer reflexionar per trobar la manera d’incrementar la participació en properes eleccions. Cal però destacar que s’ha trencat la tendència a la baixa dels darrers anys en un context generalitzat de poca participació en les eleccions tant de l’ Ajuntament com del nostre àmbit educatiu.

Resultats: Pel que fa a taules de funcionaris: Els resultats obtinguts a la candidatura de CCOO ens situa clarament com la primera força en l’àmbit educatiu municipal. Es produeix un increment de vots en relació a les darreres eleccions ( aprox. 180) i marca un diferencial amb UGT de +200 i amb la CGT de +400. En total el resultat ens dóna més d’ un 50% de la representativitat.