L'AJUNTAMENT PRECARITZA L'EDUCACIÓ.

CCOO va assistir ahir a una decebedora mesa general en què
l' Ajuntament de Barcelona feia una primera proposta d'oferta pública per a l'any 2016.






L'Ajuntament de Barcelona va entregar les dades que la llei de pressupostos generals de l' estat permet a la plantilla municipal de reposició . Les dades totals són aproximadament unes 260 places.

Cap d'aquestes places en la proposta inicial va relacionada amb categories docents ( Educadores Bressol, Mestres, TEI's,TEE, Professors de Secundària, Professors tècnics de FP, professors de música......)

CCOO d'educació vàrem manifestar el nostre desacord  i vàrem exposar la nostra proposta d'endegar un pla per a que en un període de 4 anys puguem solucionar la greu situació d'interinatge que tenim.

Volem recordar que el darrer any en  què es va fer una aprovació d'oferta pública en categories docents fou el 2009. Any rere any s'incrementa la xifra d'interinatges i en aquests moments, segons les seves dades a 2015 són 1.036 interins que a finals d'aquest curs ja superaran els 1.200. Estem al llindar del 50 % de la plantilla total i en determinades categories, com educadores de Bressol i professors tècnics de FP,  ja l'hem superat de llarg.

Això és insostenible i l' Ajuntament un cop més ens gira l'esquena, la propera setmana tornem a tenir reunió i veurem com queda la proposta definitiva

PDF noticia