CCOO NO CEDEIX


CONTINUEM LA MOBILITZACIÓ FINS L'ACOMPLIMENT TOTAL DE LA SENTÈNCIA DE L'1%




Davant de la proposta presentada per l'Ajuntament de Barcelona al Comitè d'Empresa, de pagar al personal laboral la mateixa quantitat que va abonar al personal funcionari en la nòmina del passat setembre, CCOO vol explicar a tota la plantilla perquè no signarà aquesta proposta.

CCOO considera que no cal cap acord del Comitè per abonar al personal laboral aquesta quantitat, ja que es va abonar al personal funcionari de forma unilateral i sense necessitat de cap acord ni signatura. Als Pressupostos Generals de l'Estat de 2007, així com als convenis de l'Ajuntament, ja contemplen l'aplicació de les mateixes retribucions per a laborals i funcionaris.



QUÈ HI HA DARRERA D'AQUESTA SIGNATURA?

A QUI LI INTERESSA?

A la Gerència de Recursos Humans, per dos motius:

- Per portar l'acord del Comitè d' Empresa al Jutjat per justificar la negociació a la que obliga la sentència, i així aconseguir no   haver d'abonar el total compliment de la mateixa, és a dir, els endarreriments fins al 2014 i la seva consolidació en nòmina.

- Per trencar la unitat sindical, amb la intenció de restar-li força a les mobilitzacions i dividir a la plantilla.

No entenem com la CGT i la UGT es plantegen signar aquest acord, cedint a aquest xantatge i donant-li la pau social a l'Ajuntament, a
 l' acordar que "En tot cas la part social queda supeditada al resultat que es produeixi en el procés judicial corresponent..."

Així com tampoc entenem com aquests dos sindicats pretenen hipotecar les negociacions i decisions de la resta de Comitès d'Empresa dels organismes autònoms i ens instrumentals de l'Ajuntament de Barcelona sobre l'1%.


CCOO CONTINUAREM CONVOCANT MOBILITZACIONS FINS QUE S'APLIQUI LA SENTÈNCIA AL 100% I PER A TOTHOM