LA PAGA DELS DOCENTS

CCOO DE L'AJUNTAMENT us vol recordar sobre les pagues extres dels docents.










L'Ajuntament de Barcelona no paga les pagues extres dels seus docents argumentant que els diners de les nòmines venen de la Generalitat, i que aquesta no paga les extres.

I preguntem per què l'Ajuntament no dóna els diners d'aquestes pagues extres, com fa amb altres complements que sí que paga?.

I preguntem que  si té diners, tants com per fer les obres de la Diagonal, que els ciutadans en referèndum  vam dir que no les volíem, per fer escoles noves que hauria de pagar la Generalitat, per fer les obres de l'hospital del mar que també hauria de pagar la Generalitat, per a les obres de les Glòries, del Passeig de Gràcia i del Carrer Balmes. Per què no ens vol pagar?

Ens diu l'excel·lentíssim senyor Trias alcalde de Barcelona que els docents depenem de la Generalitat i que l'Ajuntament ajuda la Generalitat, doncs que l'ajudi aportant els diners necessaris per pagar tot el salari dels seus docents ( som funcionaris de l'Ajuntament de Barcelona ).

Ara que es torna a presentar com alcalde, recordeu que és ell i no un altre qui no ens paga la paga extra des del 2013. La del 2012 la va retallar el govern de Rajoy.