L'Ajuntament decidit a prendre'ns la paga d'Estiu i de Nadal

CCOO vol  denunciar l' Ajuntament de Barcelona per la seva interpretació interessada de l' Acord d'Homologació.

Us adjuntem resum de la mesa sindical de la reunió d'aquest mati.

Reunió RR.HH





REUNIÓ AJUNTAMENT APLICACIÓ 5% DE REDUCCIÓ EN EL SOU
En primer lloc volem donar-vos les gràcies a tots els companys/es que heu recolzat els representats que han anat a la reunió paritària de seguiment de conveni al c/ Escar, s/n (malgrat el correu autoritari i dictatorial que va emetre el Consorci ahir a la tarda i va ésser enviat a les direccions dels centres).  Aquí teniu el correu enviat ahir:
Assabentats que demà dia 17 de maig de 2012 hi ha convocada una trobada a les 8:45 al carrer Escar, s/n, per donar suport a la Comissió paritària de Seguiment del Conveni de l’Ajuntament, i en la que s’esmenta l’acord de que “totes les escoles facilitin l’assistència per donar suport a la Comissió”, informem que, ni l’Ajuntament de Barcelona ni el Consorci d’Educació han rebut cap notificació ni s’ha donat cap autorització per assistir-hi en horari laboral.
 Per aquest motiu, la no assistència o abandonament del lloc de treball, de forma no justificada, podrà ser objecte d’un procediment disciplinari”.
Àrea de Recursos Humans
Consorci d’Educació
de Barcelona
Generalitat de Catalunya


Com ja era previsible a la reunió hi han estat presents, Carles Aries, gerent de RRHH, Elena Pérez, directora serveis gestió i RRLL i Miquel Garcia, Cap de RRHH del CEB i UGT i CCOO i una representació de mestres i professors municipals.  La resposta de l’ empresa ha estat que com a personal homologat ens correspon l’ aplicació de la reducció del 5% repartit entre la paga de juny i desembre (entre 1.400 i 2.000€ aprox.) No han fet cas de tots els arguments exposats i ens han instat a que els enviem els arguments jurídics per donar-nos resposta. Com podeu veure, només ens homologuen en tots els desavantatges, però no en allò que ens pot afavorir:  jubilació anticipada, fons social, mobilitat geográfica, etc.
Us mantindrem informats de les accions que prenguem i recordeu que el proper dia 22 hi ha convocada la Vaga General a nivel estatal del Sector Educació i el dia 25 assemblea autoritzada a les 10h del matí a la Plaça Sant Jaume.
Albert Duran                                                                    Xavier Agudo
U.G.T.                                                                                 C.C.O.O.

Adjuntem també previsió pel dia 25 de maig. Acció per les escoles municipals.




 

El proper dia 25 de maig tothom a les 10h a la Plaça Sant Jaume (tenim 3 hores de permís per assemblea autoritzada).
Aquest dia es celebra el Ple de l’ Ajuntament de Barcelona. Vam acordar a la coordinadora d’ escoles fer un acte aquest dia per preservar la qualitat dels nostres centres centenaris.
Aspectes a tenir en compte:
  •      Cada escola hauria de venir amb un rètol de 40x60 explicant en positiu característiques qualitatives pròpies del seu centre (un cop a la Plaça Sant Jaume enganxarem els rètols a unes galetes (pancartes) que nosaltres facilitarem).
  • -       Ensenyaments artístics es van comprometre a posar el seu esperit en la reivindicació d’ aquest dia.
  •        Haurem de passar per registre una sol·licitud demanant tornar a ser gestionats per l’ Ajuntament de Barcelona. (aquesta sol·licitud se us facilitarà en breu, havent de passar-la per registre el mateix dia que ens trobem).
  • -       Lliurarem un Manifest perquè sigui llegit en el Ple de l’ Ajuntament.
-       Durant aquesta setmana estem fent extensiva la nostra problemàtica als diferents grups polítics de l’ Ajuntament de Barcelona.
Hem de posar ganes i imaginació per defensar la qualitat dels nostres centres municipals i seguim essent un referent qualitatiu.
Recordeu que seria convenient convocar els pares i mares i els alumnes a aquest acte.



Xavier  Agudo

C.C.O.O.





Albert Duran

U.G.T.