Comunicat mesa sindical


Barcelona, 29 de juny de 2012

Benvolguts companys i companyes,
Aquest matí hi ha hagut una concentració davant de l’Ajuntament de Barcelona, tal i com es va acordar a la Coordinadora d’Escoles del passat dimarts 26, en la qual han estat presents membres en representació de totes les escoles del Consorci d’Educació de Barcelona i de l’IMEB. Donem les gràcies a tots els assistents pel vostre suport, donat que en aquests moments d’incertesa, cal que unifiquem forces i continuem la lluita per defensar els nostres drets.
Hem estat acompanyats pels representants  dels grups polítics del PSC, ICV-EUiA i UpB que el passat dia 19 de juny varen aprovar en la Comissió de Plenari la no aplicació de l’acord de Govern de la Generalitat  sobre la reducció salarial del 5%   i l’aplicació mimètica al personal docent homologat de titularitat municipal. Han mostrat la seva indignació envers la situació dels docents a les escoles municipals i s’han compromés a fer un seguiment de les resolucions aprovades en el seu dia.
En un principi, dos mestres estaven acreditats per entrar al Ple de l’Ajuntament i, finalment, no se’ls ha permés entrar perquè l’equip de govern ha omplert la sala d’assessors tècnics.
Ja hem posat en mans dels Serveis Jurídics per presentar la demanda en relació a aquestes mesures.
Recordeu que els Claustres dels centres heu d’aprovar el comunicat de la Coordinadora d’Escoles. Molts centres ja ho heu fet, d’altres ho faran a principis de setembre; comuniqueu-nos els acords als que heu arribat.
Us continuarem informant!

MESA SINDICAL
IMEB-CEB