Procediment en cas d'accident laboral a l'IMEB


Què fer quan patim un accident de treball



Des de CCOO us volem informar de com heu de gestionar quan patiu un accident laboral a l'IMEB.

S'entén per accident de treball tota lesió corporal que pateixi el treballador i la treballadora amb ocasió o conseqüència del treball realitzat per compte aliè, tenint en compte els accidents in itinere: a l'anar o al tornar del centre de treball, in mission: fora del centre de treball, fent un encàrrec pel centre, dins l’horari laboral (article 115 de la Llei general de la Seguretat Social).

TRASLLAT AL CENTRE D'ATENCIÓ SANITÀRIA

Per ser atès per Mútua Universal i sempre que sigui possible, el treballador ha de portar el volant de prestació d’assistència sanitària que prèviament la direcció del centre o el cap li ha entregat.

SERVEI PERMANENT (24 hores 365 dies)
Centre assistencial preferent de Mútua Universal
Centre Mèdic Delfos
Av. Vallcarca, 151-161 - 08023 Barcelona.
Tel. 93 484 85 00

Casos urgents i greus: Qualsevol altre centre hospitalari.

Primera assistència i tractament de lesions lleus: Altres centres assistencials de Mútua Universal (assistència de 8 a 20h. de dilluns a divendres)

• C/ Rosselló, 168 Tel. 93 484 84 84

• Gran Via Carles III, 105 Tel: 93 500 92 90

• Zona Franca, C/60, núm 7, Sector A Tel. 93 223 73 00

COMUNICACIONS

• A la Mútua: Comunicat de prestació d'assistència sanitària (volant de prestació d’assistència sanitària emplenat per el/la director/a i que s’entrega a la 1ª visita).

Volant assistència mútua

A l'IMEB: Notificació d'accident laboral, rrhh_imeb@bcn.cat hi hagi o no baixa laboral, emplenat per el/la director/a de la persona accidentada

Protocol d'accident laboral en pdf