Jornada contra els tractats de lliure comerç TTIP i CETA

15 d’octubre: jornada contra els tractats de lliure comerç TTIP i CETA




CCOO, juntament amb altres entitats socials del territori convoca a participar en aquesta cadena humana que, sota el lema “Ni CETA, ni TTIP, el planeta i les persones primer”, començarà a les 17 hores i anirà des de l’oficina de la UE al Passeig de Gràcia, 90, fins al consolat del Canadà, que es troba a la Plaça de Catalunya (on a les 18 h. es celebrarà l’acte públic) 

Els sectors d´EDUCACIÓ convoquem    

TRAM EDUCACIÓ 1. Des del Consolat del Canadà a Pg. de Gràcia

La cita del nostre tram pel dissabte 15 és a les 16:30 hores al davant del Consolat (Pl. de Catalunya, 9) Trobareu les persones voluntàries (armilla vermella) que us ajudaran en tot moment. Us animem a portar pancartes, samarretes,  mocadors… de la vostra lluita.

INFORMACIÓ GENERAL DE LA CADENA HUMANA

1. La cadena serà pel centre del Passeig de Gràcia.

2. Els trams hauríem d'estar organitzats a les 17:15 hores. Passaran dos persones en bicicleta, de muntanya a mar, la primera és l'avís per agafar-nos les mans i la segona gravarà la cadena.

3. Ens mantindrem agafades fins que es faci tot el recorregut. 

4. La cadena començarà a desfer-se ordenadament, començant per l'últim tram, el de davant de l'oficina de la UE i començarà a baixar cap la Plaça de Catalunya. Ens mantindrem en el tram fins que arribin i així tots els trams s'aniran afegint a la marxa.

5.  L'acte final es farà davant del Consolat de Canadà, Rda. Sant Pere / Rambla de Catalunya. Es llegirà el manifest i el Cor de Iaios-Flautes ens cantaran unes cançons.