Segona Carta Oberta de CCOO

Segona Carta Oberta de CCOO a la nova corporació Municipal








II CARTA OBERTA. Ara al nou regidor . Sr. Raimundo Viejo.

Vàrem adreçar la primera carta oberta al nou regidor. La nostra voluntat era plantejar les disfuncions existents entre el govern municipal i els treballadors/es.

El dia 15 de juliol de 2015 la secció sindical IMEB-Consorci de CCOO teníem una reunió amb el nou Regidor d’Educació, avui ens han trucat per anul·lar-la ( sine die).


Cal conèixer els governs per les mesures que prenen, i en aquest sentit, esperarem 100 o més dies, si cal.

No oblidem que qualsevol decisió que prengui el nou regidor l’haurem d’executar els treballadors d’Educació de l’ Ajuntament. En aquest sentit entenem que posposar fins el setembre o octubre una trobada amb el nostre sindicat no és la millor manera de conèixer i decidir els seus propòsits.

L’agenda del regidor és tan i tan plena  que fins  190 dies després de la presa de possessió del càrrec no troba un forat per parlar amb el sindicat majoritari a l’ Educació de l’ Ajuntament. La gent a Educació funcionem per cursos escolars Sr. Regidor i allò urgent, allò necessari i allò important té un calendari. No voler saber el que és urgent , el que és necessari i el que és important pel nostre sindicat en veu dels treballadors/es ens decep.

A l’ octubre Il.lm Sr Raimundo Viejo ens trobarà, no ho dubti, el nostre empeny per l’ educació pública té molta trajectòria. Potser el problema serà que haurem perdut un curs, la gent d’educació sabem com recuperar-lo, però haurem de fer-ho tots sols/es.


Com sempre!!!!!!