31 de Gener . Bressol diu prou i prou

 Reunió de treballadores i treballadors aquesta tarda a la seu central de l' IMEB.


 Indignació per la manca de voluntat negociadora de l' IMEB- Ajuntament de Barcelona:

BRESSOL DIU PROU.

Aquesta tarda de divendres, centenars de persones vinculades a Bressol donen suport al personal que ha decidit tancar-se a la Seu central de l' IMEB en defensa del model d' Escoles Bressol de Barcelona.
L' Ajuntament de Barcelona ha decidit retallar i  rebaixar la qualitat de les escoles bressol que gestiona.

+ infants, - professionals

L' IMEB ha decidit unilateralment incrementar el nombre d'infants per grup i al mateix temps disminuir les hores de suport educatiu.


Professionals acomiadats
L'IMEB decideix prescindir d'un 40 % dels professionals de suport educatiu


Externalització de les escoles de nova creació.
L' Ajuntament de Barcelona renuncia a gestionar les seves escoles Bressol, incapacitat excusada en arguments econòmics

Oposicions Docents 2008-2012

Avui dia 24 de gener ha sortit publicat a la pàgina web del Consorci la data de la prova A ( temari). Podeu consultar a:

PROMOCIÓ INTERNA I OFERTA PÚBLICA AJUNTAMENT

El divendres dia  13 de gener es va convocar una reunió sobre una serie de temes pendents del
conveni 2008-2011, on es va tractar el tema de les convocatòries pendents de Promoció Interna i d’Oferta Pública.

MOBILITZACIÓ DIMECRES DIA 18 DE GENER

Aquest dimecres dia 18 de gener està convocada una manifestació per mostrar el rebuig a les retallades en els serveis públics.

La nostra. Una feina poc valorada!


 El nou govern del PP a Espanya ja ens ha anunciat les seves orientacions per superar la situació de crisi. Tot i que sembla que només és "el principi del principi" ( traducció lliure). El govern de la Generalitat de Catalunya fa un seguit de concrecions ja anunciades el mes de desembre. La primera questió que ens afecta són els estadis de promoció docent ( vulgo:sexennis).
Com totes/ts debeu saber tenim el nostre sou homologat als docents del Departament d' Ensenyament i per tant aquesta proposta ens afectarà a tots/es els docents municipals

Comissió tècnica oferta pública

El darrer dia 20 de desembre es va reunir la primera comissió tècnica derivada de la taula de seguiment del dia 15. Podeu veure
http://educacioajuntament.blogspot.com/2011/12/mesa-seguiment-consorci-d-educacio.html

En aquesta reunió s'havia de tractar el tema de presentació de proposta d'oferta pública de 2012. Tal i com prescriu el conveni, en el darrer trimestre de cada any natural, cal analitzar les plantilles i comprovar les vacants estructurals per tal de que l'Ajuntament aprovi aquesta proposta.

Les escoles bressol i l’Ajuntament




Mai en els últim 30 anys havíem patit un retrocés  tant fort en els drets socials, laborals i econòmics que tenim com  a treballad@rs i ciutad@ns . Retallades a l’educació i l’anunci del consistori barcelonès de  privatitzar el model de les escoles bressol municipals. Diuen que no és sostenible, com si l’educació de la petita infància fos un negoci rentable. Els i les treballadores de bressol estem mobilitzats per defensar i crear opinió favorable al 0-3 , públic i de qualitat. El 2 de desembre participàvem a l’audiència pública de presentació dels pressupostos municipals, i aquesta setmana ens mobilitzàvem a l’IMEB.

Borsa de treball docent. Secundària i FP

El passat mes de desembre  el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va publicar una nova ordre per  actualitzar les llistes de substitucions i interinatges als seus centres.

https://www.gencat.cat/diari/6037/11356068.htm